Salgsassistentelev

Vil du begynde en magisk elevuddannelse til salgsassistent?

TOP-TOY søger en elev til vores BR-butik i Nykøbing Mors.

 

Du skal virkelig brænde for salget og for at give vores kunder en helt fantastisk service. Du skal være udadvendt og turde gå vores kunder i møde allerede fra de træder ind ad døren.

 

Lærerige skoleophold i Odder og nye venskaber

I TOP-TOY bliver du en del af noget større, for vi ejer ca. 300 BR- og TOYS”R”US-butikker i hele Norden. Uanset om du bliver ansat i en BR- eller en TOYS”R”US-butik, så får du den samme solide salgstræning i de 2 år, som det tager at blive salgsassistent.

 

Udover din daglige gang i butikken, deltager du på 5 skoleophold af 2-ugers varighed med en masse andre elever på Handelsfagsskolen i Odder. Vi tilrettelægger et individuelt uddannelsesprogram for dig, så vi sikrer, at du får en grundig salgstræning og bliver oplært i vores produkter.

 

Hvis du bliver ansat, starter du uddannelsesforløbet 1. august 2018, og i september vil du blive inviteret til et 2-dages intro kursus, hvor du møder alle de andre elever, som starter på uddannelsen sammen med dig.

 

Sofie Møller er vores fantastiske elev i BR i Frederikshavn, som startede sin elevuddannelse 1. august 2016. ”Det fedeste er, at jeg kan få lov til at bruge mine kreative evner og mit indre legebarn på jobbet. Og så er jeg glad for at tale med børn og forældre. Der er ikke noget bedre, når det lyser af magi i børnenes øjne, fordi jeg har fundet det helt rigtige til dem,” siger Sofie.

 

Vil du være en del af TOP-TOY?

Så send din ansøgning samt cv til os, og hvis du vil vide mere så kan du kontakte Mona Bjerregaard Sørensen, butikschef i BR i Nykøbing Mors på telefon 3546 2153.

 

Du kan læse mere om vores elevuddannelse på elevitoptoy.dk eller møde nogle af vores elever på Facebook ”Elev i TOP TOY”.

 

Application Deadline: Saturday, March 31, 2018