Salgsassistentelev

Vil du begynde en magisk elevuddannelse til salgsassistent?

TOP-TOY søger en elev til vores TOYS”R”US butik i Gentofte.

 

Du skal virkelig brænde for salget og for at give vores kunder en helt fantastisk service. Du skal være udadvendt og turde gå vores kunder i møde allerede fra de træder ind ad døren.

 

Lærerige skoleophold i Odder og nye venskaber

I TOP-TOY bliver du en del af noget større, for vi ejer ca. 300 BR- og TOYS”R”US-butikker i hele Norden. Uanset om du bliver ansat i en BR- eller en TOYS”R”US-butik, så får du den samme solide salgstræning i de 2 år, som det tager at blive salgsassistent.

 

Udover din daglige gang i butikken, deltager du på 5 skoleophold af 2-ugers varighed med en masse andre elever på Handelsfagsskolen i Odder. Vi tilrettelægger et individuelt uddannelsesprogram for dig, så vi sikrer, at du får en grundig salgstræning og bliver oplært i vores produkter.

 

Hvis du bliver ansat, starter du uddannelsesforløbet 1. august 2018, og i september vil du blive inviteret til et 2-dages intro kursus, hvor du møder alle de andre elever, som starter på uddannelsen sammen med dig.

 

Anders er vores fantastiske elev i TOYS”R”US i Aalborg, som startede sin elevuddannelse 1. august 2017. ”Jeg er i gang med mit 1. år her i butikken, og jeg glæder mig hver dag til at komme på arbejde. Jeg får så meget inspiration af mine kolleger, min chef, alle vores kunder og ikke mindst børnene, der kommer ind i denne magiske verden, hvor hylderne bare bugner af farverigt legetøj”.

 

Vil du være en del af TOP-TOY?

Så send din ansøgning samt cv til os, og hvis du vil vide mere så kan du kontakte Inger Kroer, butikschef i TOYS”R”US i Gentofte på telefon 3546 3109.

 

Du kan læse mere om vores elevuddannelse på elevitoptoy.dk eller møde nogle af vores elever på Facebook ”Elev i TOP TOY”.

 

Application Deadline: Saturday, March 31, 2018